Înregistrare mărci la OSIM, EUIPO și WIPO

Înregistrare mărci la OSIM, EUIPO și WIPO

Aveți o idee de afacere și vreți să o concretizați într-un brand unic, cu drept exclusiv de folosință? Nu mai așteptați și începeți procedura de înregistrare a acesteia la OSIM. Astfel nu veți risca să o preia altă companie și să nu o mai puteți folosi. Cu ajutorul acestei proceduri puteți să vă protejați drepturile, investiția și afacerea, evitând să primiți acuzații de contrafacere. 

Brand Safe vă pune la dispoziție servicii profesioniste de înregistrare mărci la OSIM, oferind și posibilitatea de a verifica înainte disponibilitatea mărcii.

Solicitați serviciul de înregistrare marcă la OSIM

De ce să înregistrați o marcă la OSIM?

Unul dintre cele mai importante active pe care o companie poate să le dețină este chiar marca. Aceasta ajută foarte mult în procesul de marketing, dar și pentru diferențierea de competitorii de pe piață. O marcă poate să fie un logo, un slogan sau o figură tridimensională. Puteți beneficia de protecție nelimitată asupra mărcii dumneavoastră, cu condiția să o folosiți și să o reînnoiți periodic.

Beneficiați de o verificare gratuită la OSIM

Știm cât de important este să știți că marca la care v-ați gândit este disponibilă și puteți să o preluați imediat. De aceea, înainte de a înregistra propriu-zis marca, se face o verificare a disponibilității acesteia. 

Vă putem ajuta în mod gratuit cu verificarea mărcii la OSIM pentru a verifica dacă este deja folosită de către altcineva sau dacă aceasta indeplinește cerințele legale pentru a putea fi înregistrată. Această căutare se face în toate bazele de date relevante la nivel național, european și internațional.

OSIM logo
EUIPO
WIPO

Cine suntem noi

Societatea noastră este formată dintr-o echipă de specialiști în proprietate intelectuală, cu o experiență profesională de peste 12 ani. Suntem autorizați pentru a înregistra cu succes marca pe care o doriți. În același timp vă putem reprezenta în fața la OSIM, WIPO, EUIPO sau orice altă instituție internațională.

Este important să apelați la o firmă de încredere și cu experiență pe piață pentru înregistrarea mărcii la OSIM. Suntem alegerea potrivită atunci când vreți să primiți sfaturi importante și procesul de înregistrare a mărcii să fie unul rapid și sigur.

Ce spun clienții noștri despre serviciile de înregistrare marcă la OSIM oferite

În momentul de față am ajutat la înregistrarea a peste 1000 de mărci iar clienții noștri se declară mulțumiți de eficiența, rapiditatea și prețurile practicate. Ce spun câțiva dintre clienții noștri care au apelat la serviciul de înregistrare marcă la OSIM:

„În colaborarea cu Brand Safe, în primul rând am apreciat implicatea echipei în gasirea celor mai bune soluții pentru solicitarea noastră. De remarcat a fost, de asemenea, și interacțiunea facilă pe care am avut-o cu echipa, totul desfășurându-se într-un mod rapid și eficient.”

Alina Budai,

Find a Table

„Colaborănd cu cei de la BrandSafe.ro pentru înregistrarea mărcii noastre, am reușit într-un timp record să obținem ceea ce ne-am dorit. Am înregistrat în siguranță marca noastră la niște prețuri competitive iar pe tot parcursul înregistrării, am avut parte de o experiență pozitivă.​”

Mihai,

Târgul de Crăciun

Vreți să vă numărați printre clienții noștri mulțumiți?

Vă așteptăm la o discuție pentru a afla cum vă putem ajuta mai exact și ce presupune înregistrarea mărcii dorite la OSIM.

Solicitați serviciul de înregistrare marcă la OSIM

Pașii procedurii de înregistrare a unei mărci

Discuția
Prealabilă

Preluăm toate datele necesare pentru demararea procedurilor necesare și stabilim împreună cu dumneavoastră toate detaliile de care avem nevoie pentru înregistrarea mărcii.

Pregătirea documentației

Efectuăm o cercetare documentară prealabilă pentru a vedea dacă există mărci similare sau identice cu denumirea pe care doriți să o înregistrați, rmând ca apoi să parcurgem la redactarea formularului de înregistrare a mărcii în funcție de datele furnizate de către dumneavoastră.

Supravegherea Procedurilor

Menținem un flux constant de comunicare cu oficiul care se ocupă cu înregistrarea mărcii dumneavoastră, pentru a ne asigura că procedura decurge normal și efectuăm raportări periodice către privind stadiul demersurilor efectuate.

Finalizarea Procedurilor

În momentul emiterii Deciziei de admitere la înregistrare a mărcii dumneavoastră și în urma obținerii certificatului care atestă înregistrarea mărcii, după trecerea termenului legal, vă vom înmâna întreaga documentație care trebuie să ajungă în posesia dumneavoastră.

Cât vă costă acest serviciu

Prețurile practicate pentru serviciul de înregistrare marcă diferă în funcție de pachetul solicitat, de numărul de clase de activitate/domenii de activitate, cât și de tipul mărcii. Dacă doriți să aflați mai multe despre pachetele noastre și care sunt costurile în funcție de fiecare situație în parte, ne puteți contacta telefonic sau prin e-mail. Totodată puteți vedea prețurile și aici

Formular de contact


Scroll to Top