Despre Noi

team-photo

Suntem o echipă de profesioniști formată din avocați și consilieri în proprietate intelectuală

Suntem autorizați să reprezentăm interesele dumneavoastră în fața OSIM(Oficiul de Stat pentru Invenții și Marci), EUIPO (Oficiul de Proprietate intelectuală al Uniunii Europene), WIPO (Organizația Mondiala a Proprietății Intelectuale) și în fața oricăror instituții internaționale.

De ce apelează clienții la serviciile Brand Safe?

  • Dreptul proprietății intelectuale este un domeniu vast și complex care pentru a fi exploatat corect are nevoie de intervenția unor profesioniști.
  • Cei peste 10 ani de practică a achipei noastre ne califică în a oferii servicii de inaltă calitate în acest domeniu.
  • Zecile de clienți care au beneficiat de serviciile noastre au înteles importanța asistarii lor de către o echipa formată din profesioniști sș s-au bucurat de o rezolvare eficienta a cazurilor lor.
  • Indiferent că a fost vorba de persoane fizice sau societăți comerciale, ONG-uri sau Fundații, în unanimitate, au fost de acord că serviciile oferite de către Brand Safe se caracterizează prin transparență și eficiență, atât în cazul colaborărilor punctuale cât si cele permanente.

Avocați și consilieri de proprietate intelectuală cu peste 10 ani experiență în domeniul Proprietății Intelectuale.

clienți satisfăcuți
Mărci Înregistrate
Peste
de ore de lucru

Ce spun clienții noștri

In colaborarea cu, Brand Safe, in primul rand am apreciat implicatea echipei in gasirea celor mai bune solutii pentru solicitarea noastra. De remarcat a fost, de asemenea, si interactiunea facila pe care am avut-o cu echipa, totul desfasurandu-se intr-un mod rapid si eficient.
Alina Budai
Find a Table
Colaborand cu cei de la BrandSafe.ro pentru inregistrarea mărcii noastre, am reusit intr-un timp record sa obtinem ceea ce ne-am dorit. Am inregistrat in siguranta marca noastra la niste preturi competitive iar pe tot parcursul inregistrarii, am avut parte de o experienta pozitiva.
Mihai
Targul de Craciun
Scroll to Top