Verificare disponibilitate marcă

Asigurați-vă că marca pe care doriți să o înregistrați îndeplinește condițiile legale și că nu există în momentul înregsitrarării sale, mărci similare sau identice.

Verificare mărci înregistrate OSIM – pentru înregistrarea rapidă și garantată a brandului tău

Numărul de companii noi în plină dezvoltare, este în continuă creștere atât în România, cât și în străinătate, lucru care duce implicit și la crearea multor mărci înregistrate, dar și la verificări de mărci înregistrate la OSIM. Asigurați-vă că marca pe care doriți să o înregistrați îndeplinește condițiile legale și că nu există în momentul înregistrării sale o altă marcă identică.

Suntem o companie specializată în domeniul protecției drepturilor de Proprietate Intelectuală și venim în sprijinul dumneavoastră cu servicii de verificare mărci înregistrate, dar și de înregistrare mărci la OSIM, EUIPO și WIPO. Luați-vă măsuri de siguranță înainte de a vă crea un brand, pentru a nu avea surprize neplăcute, cum ar fi să aveți o marcă asemănătoare cu cea a concurenței firmei. În acest fel veți putea fi protejat din punct de vedere legal, iar afacerea dumneavoastră va căpăta mai multă valoare.

Verificare disponibilitate marcă națională

GRATUIT

Beneficii

Verificare în toate bazele de date relevante la nivel național, european și internațional
Verificare pentru o clasa Nisa
Emitere un raport de cercetare documentară

Verificare disponibilitate marcă națională

600 lei

Beneficii

Verificare în toate bazele de date relevante la nivel național, european și internațional
Verificare pentru 3 clase Nisa
Emitere un raport de cercetare documentară
Furnizare opinie juridică cu privire la posibilitatea înregistrării mărcii
Termen: 24 ore

Verificare disponibilitate marcă UE

1.200lei

Beneficii

Verificare în toate bazele de date relevante la nivel național, european și internațional
Verificare pentru 3 clase Nisa
Emitere un raport de cercetare documentară
Furnizare opinie juridică cu privire la posibilitatea înregistrării mărcii

Termen: 48 ore

Avantajele serviciului de verificare mărci înregistrate

Verificarea mărcii comerciale vă permite să știți dinainte de a depune înregistrarea ce nume/siglă/slogan să oferiți afacerii dumneavoastră. Această verificare constă în analizarea pieței tuturor mărcilor existente și stabilirea uneia care să nu mai fie în acel moment înregistrată.

Făcând această cercetare într-un mod profesionist în funcție de rezultatul obținut vă puteți organiza strategia pașilor următori. Așadar, avantajele unei cercetări documentare prealabile temeinice este asigurarea că produsul pe care doriți să-l înregistrați este unic și nu se aseamănă cu alte mărci înregistrate. Astfel, o verificare a mărcii existente realizată de o echipă specialistă vă va ajuta în economisirea timpului, banilor, și vă garantează, în același timp, și faptul că veți putea înregistra marca fără ca dosarul să fie respins.

 • Compania noastră are o experiență profesională de peste 12 ani în înregistrare mărcii, verificare mărcii și protejare a drepturilor de proprietate intelectuală
 • Suntem acreditați la nivel național și internațional în pentru a înregistra mărcile și a le verifica
 • Avocații și consilierii noștri folosesc instrumente speciale pentru a verifica dacă o marcă este disponibilă sau nu
 • De-a lungul timpului am colaborat atât cu persoane fizice, cât și cu persoane juridice și am înregistrat peste 645 de mărci
 • Datorită serviciului de verificare mărci înregistrate la OSIM veți ști din timp ce marcă puteți înregistra pentru compania dumneavoastră
 • Echipa noastră este oricând disponibilă să vă ofere informațiile necesare cu privire la înregistrarea mărcii și formalitățile legale pe care trebuie să le îndepliniți
 • Apelând la serviciul de verificare mărci înregistrate veți putea economisi timp și bani, fiindcă ne vom ocupa de tot ce este nevoie pentru a vedea dacă o marcă este folosită sau nu
 • Oferim consultanță specializată și sprijin pe toată durata procesului de verificare și înregistrare a mărcii

De ce trebuie să faceți o verificare a mărcii înregistrate

Deși o verificare a mărcii înregistrate este una dintre cele mai vechi și mai simple acțiuni realizate pentru utilizarea și înregistrarea unei mărci comerciale, aceasta este de cele mai multe ori o etapă trecută cu vederea. Majoritatea persoanelor preferă să renunțe la verificarea mărcii înregistrate tocmai pentru că necesită timp suplimentar și creează emoții și temeri pentru dezvoltarea unui produs sau serviciu nou care să aibă un nume, o siglă sau un slogan unic. Însă ar trebui să efectuați întotdeauna o verificare profesională a mărcii de înregistrare înainte de a utiliza marca și de a depune o înregistrare pentru aceasta.

 1. Pentru a evita încălcarea accidentală a unei alte mărci

Dacă începeți să utilizați un nume sau o siglă fără a efectua o căutare completă a mărcii comerciale riscați să încălcați marca altcuiva. Ignorarea unei mărci existente nu reprezintă apărarea unei cereri de încălcare a mărcii comerciale și, în cazul în care cealaltă parte poate dovedi că marca dumneavoastră a cauzat o pierdere de afaceri pentru acestea, este posibil să vi se solicite să plătiți despăgubiri. Pagubele într-un caz de încălcare a mărcii comerciale pot fi la fel de grave precum degajarea profiturilor și plata onorariilor avocatului celeilalte părți.

 1. Pentru a vă proteja de pierderi financiare și alte resurse

Indiferent dacă o marcă comercială este sau nu înregistrată, dacă o altă parte poate dovedi că le încalcă, va trebui să încetați utilizarea mărcii. Dacă vindeți un produs, acest lucru poate duce la o pierdere financiară mare, cu un inventar care poate fi necesar să fie reambalat sau să nu mai fie utilizat deloc.

 1. Pentru a avea șanse mai mari de a vă înregistra marca cu succes

Dacă doriți să vă înregistrați cât mai rapid marca comercială, atunci este important să efectuați o verificare a mărcii înregistrate în prealabil. Acest lucru vă va aduce numai beneficii pe termen lung, deoarece existența unei mărci înregistrate similare este una dintre cele mai rapide modalități de a ajunge la o cerere respinsă.

Verificare mărci înregistrate OSIM preț

Pe site-ul companiei noastre veți găsi mai multe pachete disponibile pentru serviciul de verificare mărci înregistrate la OSIM. Acestea diferă în funcție de numărul de clase și opinia juridică furnizată de către avocații și consilierii noștri specializați în proprietate intelectuală cu privire la posibilitatea înregistrării mărcii. Pentru a vedea tarifele exacte, consultați lista de prețuri sau completați formularul de contact și vă vom oferi informațiile de care aveți nevoie.

Verificare marcă înregistrată online

Dacă doriți să faceți o verificare a unei mărci înregistrate online, puteți lua legătura cu echipa noastră scriindu-ne pe adresa de e-mail contact@brandsafe.ro sau folosindu-vă de formularul online. Aceștia vă vor răspunde în cel mai scurt timp posibil și vă vor contacta pentru a vă comunica detalii referitoare la verificările efectuate.

Vă ajutăm cu o verificare a mărcii de înregistrare la OSIM!

Scăpați de griji și asigurați-vă că marca pe care doriți să o folosiți pentru brandul dumneavoastră nu mai există pe piață. Apelați la servicii de verificare a mărcii înregistrate la OSIM profesioniste și rapide oferite de BrandSafe, pentru ca marca aleasă să corespundă legilor și normelor impuse de OSIM.

Contactați-ne la numărul de telefon 0752 229 086 pentru a afla mai multe detalii despre serviciile noastre și alte beneficii pe care vi le putem oferi pentru o verificare a mărcii înregistrate la OSIM.

Scroll to Top