Înregistrare marcă OSIM preț – costuri accesibile pentru a vă ști afacerea în siguranță

Aveți o idee de afacere și doriți să fiți sigur că brandul la care v-ați gândit nu poate fi folosit de către altcineva? Pentru acest lucru va fi necesar să faceți o înregistrare la OSIM, pentru a vă bucura de drepturi exclusive de folosință asupra proprietății intelectuale.

Marca este foarte importantă în parcursul profesional, motiv pentru care ea trebuie să fie unică. Astfel că venim în ajutorul dumneavoastră cu o înregistrare de marcă la OSIM la un preț avantajos, pentru a vă păstra mereu drepturile de autor asupra ideii dumneavoastră.

Descoperiți care sunt costurile pentru înregistrarea mărcii la OSIM în funcție de tipul de brand pe care doriți să-l înregistrați și de clasele Nisa. Brand Safe oferă servicii de înregistrare la OSIM ale căror prețuri le puteți descoperi în această pagină. Pe lângă asta, veți descoperi toate detaliile care să vă ajute să înțelegeți ce reprezintă înregistrarea unei mărci.

Avantajele înregistrării mărcii la OSIM și de ce merită să investiți în acest serviciu

Înregistrarea mărcii la OSIM, EUIPO și WIPO este o acțiune ce oferă mai multe avantaje pentru cei care aleg să plătească un preț pentru înregistrarea mărcii la OSIM în vederea deținerii unui certificat pentru a-și proteja bandul sau ideea de afaceri. Astfel, dacă doriți să vă aflați printre cei care să se bucure de protecție legală a ideii de brand concepute, puteți să luați în calcul următoarele avantaje:

  • Realizată încă de la început, înregistrarea mărcii la OSIM vă va ajuta să vă creșteți numele companiei și să vă bucurați de profit, așadar, impune o anumită poziție pe piață
  • O marcă înregistrată poate să vă ajute să vă fidelizați clienții care vor reveni dacă investiți în acest sens
  • Deplinul control asupra mărcii vine odată cu înregistrarea acesteia la OSIM
  • Prețul pentru înregistrarea mărcii la OSIM este unul accesibil, plătit o singură dată, pentru o perioadă de 10 ani
  • Puteți alege pachetul pentru înregistrarea mărcii la OSIM la costuri diferite, în funcție de tipul de marcă pe care doriți să-l înregistrați
  • Și nu în ultimul rand, toate strategiile de marketing se bazează pe puterea brandului, de aceea este recomandat ca orice tip de companie să facă această investiție pentru că prețul înregistrării unei mărci la OSIM nu este decât o investiție ce poate fi recuperată în timp.

De ce să alegeți Brand Safe pentru înregistrarea mărcii la OSIM - costuri avantajoase

Înregistrarea unei mărci la OSIM, așa cum ați descoperit, presupune asigurarea faptului că brand-ul este doar al dumneavoastră și nu poate fi folosit de către altcineva. Pasul trebuie realizat cât mai rapid pentru a nu exista riscul ca altă companie sau persoană să înregistreze inainte dumneavoastră aceleași idei de afaceri.

Important de știut este că acest demers nu trebuie realizat neapărat de către solicitant, ci poate fi demarat și de către o companie specializată, precum este și Brand Safe. Care sunt motivele pentru care să alegeți să colaborați cu noi pentru înregistrarea mărcii la OSIM la prețuri accesibile:

  • Avem o experiență profesională de peste 12 ani în înregistrarea mărcii la OSIM și verificarea acesteia în prealabil
  • Fiind o echipă de avocați cu experiență, ne ocupăm și de protejarea dreptului la proprietatea intelectuală
  • Vă ajutăm rapid cu înregistrarea unei mărci la OSIM, practicând prețuri decente, în funcție de serviciul ales
  • Pe toată perioada în care vă ajutăm să vă înregistrați marca, vă oferim consultanță și vă sprijinim în tot ceea ce înseamnă procesul de înregistrare la OSIM

Cât costă să înregistrezi o marcă la OSIM

Dacă sunteți interesați de acest serviciu și vreți să știți cât costă să înregistrați o marcă la OSIM, vă putem oferi toate detaliile necesare pentru a alege pachetul cel mai potrivit pentru dumneavoastră. Prețurile sunt diferite în funcție de tipul mărcii și pot fi următoarele:

Preț înregistrare marcă OSIM verbală

 

Dacă sunteți interesați să înregistrați o marcă verbală la OSIM, la prețul de 1674 lei, veți avea incluse în pachet taxele oficiale și onorariul, dar și cercetarea documentară și o clasă Nisa. Marca verbală se referă la un slogan sau o denumire care este scrisă cu caractere standard.

Cost înregistrare marcă OSIM combinată alb-negru

 

Dacă doriți să vă folosiți de elemente figurative și să înregistrați o marcă la OSIM alb-negru, costul va fi unul de 1820 lei. În acest preț sunt incluse taxele oficiale, onorariul, cercetarea documentară și o clasă Nisa.

Preț înregistrare marcă OSIM combinată color

 

În cazul înregistrării unui brand color la OSIM, prețul va fi unul de 2550 lei, în cadrul căruia sunt incluse toate beneficiile de mai sus, precum onorariul, taxele oficiale, cercetarea și o clasă Nisa. Vă puteți bucura de toate beneficiile unui brand propriu, precum un logo sau o marcă tridimensională, dar și de ajutorul unor specialiști care se pot ocupa de tot procesul pentru dumneavoastră.

Cost înregistrare marcă UE de orice tip

 

Dacă doriți înregistrarea unei mărci cu exclusivitate pe teritoriul Uniunii Europene, prețul pentru înregistrarea mărcii va fi unul de 1150 euro, pentru orice tip de marcă, verbală, figurativă sau combinată. Vă puteți bucura de toate beneficiile de mai sus în toate cele 28 de state membre UE.

Aspecte importante referitoare la prețul pentru înregistrare marcă la OSIM

Prețul pentru înregistrarea mărcii la OSIM pentru toate pachetele de mai sus include protecție în România pentru 10 ani, pentru marca dumneavoastră. Totodată, la aceste costuri de înregistrare marcă se mai pot adăuga următoarele: suma de 243 lei la OSIM pentru fiecare clasă Nisa suplimentară național, pentru mărcile UE – taxă suplimentară de 50 de euro de către EUIPO pentru a două clasa Nisa, și începând cu a treia câte 150 de euro.

Înregistrare logo OSIM preț

Logo-ul este cel mai important element pe care îl poate avea un business. Chiar dacă și sloganul poate fi destul de important, imaginea unei firme va fi reținută mult mai ușor cu un logo autentic și unic. Astfel, înregistrarea unui logo la OSIM presupune un cost de 1820 lei dacă îl doriți alb-negru sau 2550 lei dacă doriți să-l înregistrați color.

Despre verificarea mărcii la OSIM

Verificarea mărcii la OSIM este un pas important pe care trebuie să-l aveți în vedere atunci când vreți să vă înregistrați un brand. Aceasta se realizează exact înainte de pasul final și veți afla dacă vă puteți bucura pe deplin de ideea descoperită de dumneavoastră și dacă un a fost cumva aleasă de altcineva înainte. Recomandăm o căutare a mărcii dorite la OSIM pe care o putem realiza gratuit, în toate bazele de date relevante de la nivel național și european.

Reînnoire marcă OSIM - ce costuri presupune

Dacă doriți să știți ce se întâmplă după perioada de 10 ani pentru care ați ales pentru prima oară să vă înregistrați marca, aceasta poate fi reînnoită pe o perioadă de 10 ani, de câte ori veți dori. Pentru a afla costurile în acest sens, ne puteți contacta și vă oferim detalii despre acest serviciu oferit de către compania noastră.

Despre clase OSIM – prețuri pentru clase Nisa pentru înregistrarea mărcii

Așa cum ați văzut, în pachetele de înregistrare marcă la OSIM prețul final include și o clasă Nisa pentru brand-ul ales. Clasele OSIM, denumite clase Nisa, reprezintă o clasificare a serviciilor și produselor aferente cererilor de înregistrare pentru mărcile UE. Această clasificare este compusă din 45 de clase, iar fiecare clasă este reprezentată de către un titlu de clasă ce conține informații despre tipul serviciului sau produsului pe care îl descrie.

Se pot depune oricâte clase Nisa doriți la înregistrarea mărcii, însă costul suplimentar pentru fiecare clasă este de 243 lei achitat către OSIM. În cazul perceperii taxei de către EUIPO, costul este de 50 de euro pentru a doua clasă, iar începând cu a treia clasă costul este de 150 de euro.

Solicitați mai multe detalii despre înregistrarea la OSIM și prețurile percepute!

Dacă aveți nevoie de ajutor pentru înregistrarea mărcii la OSIM și vreți să știți mai multe detalii despre costurile serviciilor oferite, ne puteți contacta oricând telefonic la numărul +40 752 229 086 sau ne puteți scrie pe adresa de email contact@brandsafe.ro.

Scroll to Top