Serviciile Noastre

Seviciile pe care le oferim sunt concentrate în principal in domeniul protectiei drepturilor de Proprietate Intelectuala.

Înregistrarea unei Mărci

Înregistrarea unei mărci trebuie să fie o decizie de bussiness importantă pentru afacerea dumneavoastră. În momentul când dezvoltați o afacere și nu vă înregistrați produsul în care investiți ca marcă, atunci altcineva o poate face. Prin înregistrarea mărcii, obţineți siguranţa și controlul asupra identităţii acesteia. O identitate clară crează sentimentul de siguranţă în ochii consumatorilor și mai mult decât atât, o identitate protejată denotă încredere în produsul promovat, iar clienții vor reacționa pozitiv la acest aspect.
Citește Mai mult

Cercetarea documentară prealabilă

Este primul și cel mai important pas pe care trebuie să-l întreprindeți în momentul în care doriți să înregistrați o marcă. Cercetarea documentară prealabilă se concretizează prin studiul amanunțit al tuturor piețelor de mărci existente și stabilirea clară dacă produsul pe care-l doriți să-l înregistrați este identic sau similar cu o altă marcă înregistrată anterior. Făcând acestă cercetare într-un mod profesionist în funcție de rezultatul obținut vă puteți organiza strategia pașilor următori. Așadar, avantajele unei cercetări documentare prealabile temeinice sunt asigurarea că produsul pe care doriți să-l înregitați este unic și nu se aseamană cu alte mărci înregistrate și că șansele să fiți pus în fața imposibilitatii inregistrarii marcii dumneavoastra sunt aproape inexistente.
Citește Mai mult

Monitorizarea mărcii după înregistrare

Ulterior, momentului inregistrarii marcii dvs., apare a doua cea mai importantă etapă din existența unei mărci, etapă care se va întinde pe întreaga acestei existențe. Monitorizarea marcii dvs. este necesar să fie efectuată de o echipă calificată și echipată cu uneltele necesare să caute, identifice și să combata concurenţa (mărci identice sau similare înregistrate ulterior), evitând astfel ca toată munca, tot efortul și toți banii investiți în înregistrarea mărcii, să nu fie irosiți, pentru ca altcineva să poată beneficia de renumele pe care dvs l-ati construit și în care ați investit.
Citește Mai mult

Redactare și sustinere puncte de vedere, ca răspuns la Avizele privind Refuzul Provizoriu de Înregitrare a unei mărci. Opoziții și Contestații în domeniul Mărcilor.

Odată depusă spre înregistrare la OSIM sau EUIPO, marca dumneavoastră poate face obiectul a mai multor proceduri litigioase. Avizele privind Refuzul de Înregitrare a unei mărci, Opozițiile la înregistrarea mărcii formulate de către terții interesați și Contestațiile împotriva anumitor decizii emise de către OSIM în domeniul Mărcilor, pot face obiectul unor proceduri litigioase în care avocații noștrii vă pot asista și reprezenta cu succes.
Citește Mai mult

Reprezentarea în cadrul litigiilor susținute în fața Instanțelor de Judecatată și acțiuni în fața organelor de Urmarire Penală.

În cazul în care constatați că drepturile dumneavoastră de proprietate intelectuală în domeniul mărcilor înregistrate sunt încălcate, vă putem oferi asistență specializată în cadrul acțiunilor în contrafacere, cererilor în anularea unor marci înregistrate abuziv și a combaterii actelor de contrafacere. In functie de caz, putem formula si sustine actiuni civile si plangeri penale pentru oprirea activitații ilicite privind folosirea neautorizată a mărcilor dumneavoastră și acoperirea daunelor.
Citește Mai mult

Exploatarea Mărcilor Înregistrate prin Cesiune, Licențiere sau Francizare.

Înregistrând marca, vă asigurați existenţa unui drept de proprietate exclusiv asupra acesteia, iar dacă situaţia o va impune, veţi putea dispune cu uşurinţă de marca dumneavoastră, putând-o exploata, cesiona sau vinde. În acest sens echipa noastră vă poate oferi asistență în formularea și negocierea Contractelor de Cesiune, Licență exclusivă sau neexclusivă și Franciză. Vă vom fi alături la fiecare pas, oferindu-vă servicii de înaltă calitate juridică.
Citește Mai mult
Scroll to Top