Blog

Beneficiile înregistrării unei mărci

Înregistrarea unei mărci este întotdeauna o decizie de business foarte importantă pentru afacerea dumneavoastră. Aflati care sunt beneficiile inregistrarii unei marci in acest articol.

Cât costă înregistrarea unei mărci la OSIM?

V-ați hotărât să vă protejați marca prin înregistrarea ei la OSIM și cu siguranță vă veți pune întrebarea ”care sunt taxele de înregistrare ale unei mărci la OSIM?”

5 motive pentru a înregistra o marcă

Este esențian să vă creeați o marcă care să fie reprezentativă pentru afacerea dumneavoastră, deoarece această imagine o veți folosi pentru a vă identifica marca pe piață și pentru a vă ajuta să vă îndepărtați de competiție.

De ce să-ți înregistrezi marca cu Brand Safe?

Oricine poate înregistra o marca, dar apelând la nişte profesioniști în domeniul proprietății intelectuale îți poți asigura protecția juridică necesară pentru marca ta. Protecția unei mărci este un proces complex care cuprinde mai multe etape.

Idee – sentiment – imagine

În clipa în care vrei să începi un proiect nou, îţi pui pe hârtie tot planul. Îţi construieşti un țel la care vrei să ajungi şi îţi fixezi un target pe termen scurt, unul pe termen lung şi stabileşti care sunt factorii de risc. Dupa ce imaginea intregului proiect va...

Investitia in protejarea drepturilor de autor. Necesitate sau moft?

De multe ori ajungem să ne punem întrebarea dacă protejarea drepturilor de autor prin înregistrarea produsului nostru, este o investiţie care merită a fi făcută sau nu. Fără a sta mult pe gânduri, argumentele care trebuie avute in vedere, înclină favorabil balanţa...

Contactează-ne!